Interieur

Nieuwbouw sanitairgebouw (jeugd) Stortemelk Vlieland

Nieuwbouw sanitairgebouw (jeugd) Stortemelk Vlieland

 Op het jeugdveld van camping Stortemelk op Vlieland is een nieuw sanitairgebouw gerealiseerd. Het basic gebouw heeft een interieur van beton en is vandalisme-bestendig gedetailleerd. Het compact gebouw is ingericht met toilet- en douche compartimenten en voorzien van een overdekte buitenruimte met afwasplekken.
 
Verbouw en uitbreiding CBS Groen van Prinsterer Emmen

Verbouw en uitbreiding CBS Groen van Prinsterer Emmen

Voor het interieur is een nieuw kleurenpalet ontwikkeld met afwerkingen van vloeren, wanden, plafonds, kleuren voor schilderwerken, tegelwerken en sanitair. De kleuren zijn toegepast in de recente uitbreiding van de school en worden fasegewijs inhet gehele gebouw toegepast.  
 
Upgrading sanitairgebouw De Kleine Wolf

Upgrading sanitairgebouw De Kleine Wolf

Het in de jaren '90 door ons bureau ontworpen sanitairgebouw van camping De Kleine Wolf is recent voorzien van een nieuw interieur. Het technisch nog prima gebouw is voor een groot deel "gestript" en voorzien van een eigentijds nieuw interieur ontworpen. Kabines zijn voorzien meer gesloten wanden om de privacy van de gasten te verbeteren. .
 
Inrichting kantoorpand Ter Apel

Inrichting kantoorpand Ter Apel

Het bestaande kantoorpand is opnieuw ingedeeld. Met de huisstijl van het bedrijf als basis zijn nieuwe materialen en kleuren in het pand gebracht waarmee voor het  bedrijf een eigentijdse werksfeer is gecreëerd.
 
Kleur- en materiaaladvies woonhuis

Kleur- en materiaaladvies woonhuis

Voor een bestaand woonhuis zijn ideëen ontwikkeld voor een nieuwe inrichting.  Met behoud van de bestaande indeling van het huis zijn nieuwe kleuren en materialen voorgesteld voor de vloeren, wanden en plafonds en is met een vernieuwde indeling met nieuw meubilair een nieuw eigen "thuis" in het huis gecreëerd.
 
Verbouw wonen en keuken van 2/1 kap woning

Verbouw wonen en keuken van 2/1 kap woning

Een bestaande 2/1 kap woning is van een verrassende nieuwe indeling voorzien door de bestaande garage bij het woonhuis te te trekken. er is ruimte toegevoegd  voor het creëren van een eigentijdse keuken en praktische bijkeuken en het woongedeelte is ruimer ingedeeld. Voor het geheel is een kleur en materiaal advies gemaakt. 
 
Tandartspraktijk Borger

Tandartspraktijk Borger

Met inspiratie uit de omgeving van Borger is het interieur van de tandartspraktijk vorm gegeven. In harmonie met de huisstijl van de praktijk met frisse kleuren zijn landschappelijke beelden in het eigentijds interieur gebracht.
 
Witterzomer Horeca

Witterzomer Horeca

De verschillende restaurant- en zaalruimtes van restaurantgebouw van Vakantiepark Witterzomer te Assen zijn voorzien van een inrichting passend in de groene landelijke omgeving van het park. Kleuren en materialen van afwerking, meubilair en maatwerkmeubilair zijn passend bij elkaar gezocht passend in het thema met het recreatieve gevoel.