KR8work

KR8work is Flex-werken en vergaderen op de Hondsrug

 

In het kantoorpand (KR8architecten) aan de IJzertijdstraat 13 te Borger is kantoorruimte beschikbaar voor (flex)werken en vergaderen.

KR8work is voor ondernemers die gebruik willen maken van een werkplek in een eigentijdse kantooromgeving, willen samenwerken of willen vergaderen. Bijvoorbeeld voor mensen die nu thuis werken maar liever gebruik maken van een kantoorruimte buitenshuis,.

Bij KR8work zijn werkruimten waar je je goed kunt concentreren en er zijn mogelijkheden om mensen te ontvangen voor een bespreking,

Ook is de KR8work-omgeving uitermate geschikt voor samenwerken met andere ondernemers, om kennis uit te wisselen, etc.

Bij KR8work zijn (flex) werkplekken te huur vanaf 1 dagdeel per week tot een volledige werkweek.

De vergaderruimte is geschikt voor besprekingen, presentaties en cursussen en is te reserveren door de mensen die bij KR8work werken maar is ook te huur voor ondernemers (uit de regio) die incidenteel een vergadreruimte willen gebruiken in het Drentse Borger.

In het kantoorpand is het architectenbureau KR8architecten gevestigd en zijn er diverse ruimten voor (flex)werken beschikbaar; afsluitbare kantoorruimten, flexplekken in kantoortuin, afgeschermde flexplekken, vergaderruimten voor 2-12 personen incl. presentatiescherm.

 

Interesse of meer informatie: 


www.kr8work.nl